Bouwend Nederland Social Support zet werk Sociale Bemiddeling voort

Bouwend Nederland Social Support zet werk Sociale Bemiddeling voort

Vanaf 1 januari 2018 start Bouwend Nederland Social Support: een nieuwe naam met vertrouwde gezichten. De diensten van Social Support zijn nog meer toegespitst op het ondersteunen van onze leden, speciaal daar waar bedrijven worden geconfronteerd met privé issues van hun werknemers die tot verzuim (zullen) leiden. Algemeen directeur Fries Heinis van Bouwend Nederland wenste beide bemiddelaars, Tonny Grotenhuis en Fred Bimbergen, tijdens de nieuwjaarsreceptie van Bouwend Nederland (foto) succes met hun werkzaamheden.

Fries Heinis: “Social Support draagt bij aan goed werkgeverschap. Het is een unieke dienst die werkgevers beschikbaar stellen aan hun medewerkers. Het toont betrokkenheid bij de medewerkers, het draagt bij aan duurzame inzetbaarheid en het kan werkgevers helpen kosten te beperken. Social Support onderscheidt zich bovendien met snelle, no nonsense dienstverlening.”

De adviseurs Social Support doen hun werk dicht op onze leden vanuit de vijf regiokantoren. Met Social Support, geïntegreerd binnen Bouwend Nederland, komen de diensten voor de bedrijven in bouw en infra beter tot hun recht. Tonny Grotenhuis (06-53152967) voor de noordelijke en oostelijke regio’s en Fred Bimbergen (06 53153075) voor de zuidelijke regio’s zijn direct te bereiken. Het is ook mogelijk om contact te leggen via uw regiokantoor of Bouwend Nederland in Zoetermeer 079 – 3 252 250, of per mail socialsupport@bouwendnederland.nl.

Meer informatie over Social Support is te vinden op www.bouwendnederland.nl/socialsupport.

Bron: Bouwend Nederland